Fysiske foredrag

Dinner med Døden

Den danske dødskultur er præget af at mangle et sprog for de oplevelser, der knytter sig til det at have døden tæt inde på livet; om man er alvorligt syg eller lige har mistet.

Heldigvis giver kunsten, musikken og litteraturen mulighed for at udtrykke, hvordan det opleves at have døden tæt på.

Derfor inviterer Foreningen i samarbejde med KU.BE til endnu et kunstnerisk arrangement, hvor dygtige og modige kunstnere skaber et samtalerum, så man sammen forholder sig åbent og reflekterende til døden.

På baggrund af en bevilling fra Frederiksbergfonden indbyder vi igen til en inspirerende aften fredag d.28.okt. kl.18.30, hvor vi kan spise sammen og i fællesskab forholde os til, hvordan kunsten kan være med til at give os et sprog for de oplevelser, vi hver især har med døden.

Først i selskab med Musikeren Bisse, der synger et uddrag af sine sange om det at blive far og være angst for at miste. Sangene sætter hverdagslivet i perspektiv af vores alles dødelighed.

Dernæst viser Fotograf Astrid Kruse Jensen fotos fra samlingen ”Med fortiden foran mig”, der bl.a. gengiver længslen efter at have mistet sin mand.

Slutteligt læser Forfatter og journalisten Puk Quortrup op fra sin bog ”Ind i en stjerne”, som går helt tæt på det at miste faren til sit ufødte barn.

Vi sørger for et tilmeldelseslink, så snart det er muligt at købe billetter.

For deltagernes beskrivelse af det forrige arrangement, læs med her: