Nyheder, arrangementer og kurser

 

 

 

 

er finder du foreningens nyheder, arrangementer og kurser om blandt andet nærvær, omsorg og samtaler om døden.

 


 

 

 

Arrangementer

 

ONLINE FOREDRAG D 9.APRIL KL 19.30-21.30

LIMINAL LOVE – a gift for the space between here and there

Birgitte Mote, international ”End-of-Life” Doula, Sorgterapeut & Kunstner.

 Op igennem historien har vi oplevet, hvordan gaver ofte er blevet sendt med de døde, når de rejste fra “Her til Der”. Workshoppen “Liminal Love Gifts” tager denne ide og beskriver hvorfor – og hvordan man kan lave betænksomme gaver til sine kære. Gaver som kan gives både før og efter døden.


Disse “kærlighedsgaver” kan give følelsen af, at vi er ved den dødes side – og de bringer kærlighed til vores kære, mens de rejser fra denne verden til hvad der end kommer efter.


Workshoppen er inspirerende – og vil måske endda give dig en følelse af glæde – over at starte en gave til dine kære som du kan sende med dem, når tiden kommer til deres overgang fra “Her til Der”.


”Liminalitet” – et udtryk, der blev opfundet af Arnold van Gennep i 1909, er oplevelsen af at være”Betwixt & Between” … eller på dansk ”midt imellem”. Denne workshop bruger ordet ”Liminal” til at beskrive det tidspunkt fra døden finder sted til begravelsen, mindesammenkomsten eller måske til urnens – eller kistens nedsættelse.


Under workshoppen vil vi se på følgende tre ting:


• Hvad er en ”Liminal Love Gift”?
• Identificere mindst 5 projekter/ideer til kærlighedsgaver.
• Hvor man kan finde inspiration til endnu flere gaver.


Kom og vær med når Birgitte Mote, international ”End-of-Life” Doula, Sorgterapeut & Kunstner,tager dig med på en interaktiv og inspirerende workshop. Birgitte har boet de sidste 25 år rundtomkring i verden og er nu tilbage i Danmark.


Birgitte har samlet det bedste af alt, hvad hun har set og lært af de forskellige kulturer, hvor hun har levet og bruger det alt sammen i sine smukke, kreative og omsorgsfulde kunststykker.Hendes kreationer er tankevækkende, fyldt med kærlighed og efterlader de fleste med et varmt hjerte og et smil på læben.


Kom med til workshoppen “Liminal Love Gift” og lad dig inspirere af Birgittes smittende engagement.

 

Gratis for medlemmer af Foreningen.
Ellers opfordres til donation på 35/50 kr. via Mobilepay 46183
Tilmelding på: mail@naervaeromkringdoende.dk

 

 

Tilmelding på: mail@naervaeromkringdoende.dk

 


 

 

 

Nyhedsbreve

 

Nyhedsbrev juli 2018

 

Nyhedsbrev januar 2019

 

Nyhedbrev juli 2019

 

Nytårsbrev 2020-21